" Sekolah Berfikir "

Akademi NLP Malaysia

Neuro-Linguistic Programming (NLP) adalah satu teknologi kejayaan diri yang mengagumkan. Pendekatan secara total merangkumi kaedah sains dan seni yang telah terbukti keberkesanannya sejak mula diperkenalkan.

Program Persijilan

ANLPM menawarkan lebih 10 program pensijilan profesional yang diiktiraf industri atau antarabangsa.

In-House Program

ANLPM menyediakan lebih 30 program latihan yang disesuaikan dengan keperluan khas organisasi.

Personal Coaching

Dapatkan bimbingan secara langsung daripada Coach di ANLPM dan terokai potensi sebenar anda.

Buku Terbitan

Antara buku-buku terbitan Akademi NLP Malaysia.

Selamat datang ke Akademi NLP Malaysia, peneraju unggul NLP di Malaysia, dengan lebih 30 tahun pengalaman dalam menyediakan latihan khusus dalam bidang NLP.
Akademi NLP Malaysia Sdn. Bhd menawarkan program-program yang mengarahkan kepada pembinaan dan perkembangan potensi diri yang menepati kehendak semasa. Metodologi dan pendekatan yang dibawa oleh Akademi NLP Malaysia adalah berasaskan teknologi (NLP) dan kemahiran yang telah terbukti. Ianya membolehkan perubahan dibuat pada peringkat yang lebih mendalam secara “unconscious” menjadikan penerapannya lebih kekal dan lama.
Akademi NLP Malaysia ialah satu-satunya institut di mana anda boleh belajar terus daripada pakar-pakar dan konsultan yang merupakan pengamal dalam bidang “human performance”. Mereka bukan sahaja mempunyai keilmuan yang tinggi malah memiliki pengalaman luas dan mendalam. “They are the real practitioners of their specialized field”. Bidang latihan merupakan satu kelangsungan yang semulajadi dalam kitaran hayat mereka.
Setiap program yang dijalankan oleh Akademi NLP Malaysia merupakan olahan kepada keperluan modal insan berdasarkan kepada penelitian dan maklum balas yang diperolehi dari pelbagai sektor.

Program yang Akan Datang

Antara program-program yang bakal berlansung :

Peneraju Unggul NLP di Malaysia

Selamat datang ke Akademi NLP Malaysia, penyedia latihan terkemuka bagi kursus NLP. Nikmati melayari laman web kami di mana anda akan mendapat maklumat mengenai kursus-kursus anjuran Akademi NLP Malaysia.
0 +

Tahun Pengalaman

0 +

dilatih oleh Jurulatih Tersohor Dunia

0 +

Alumni

0

Buku Terbitan

Misi Kami

Misi Akademi NLP Malaysia adalah untuk menyampaikan program berkaitan NLP yang terkini dan berkualiti tinggi untuk masyarakat malaysia melalui warga ANLPM yang berkepakaran tinggi dan koloborasi dengan individu dan institusi NLP diperingkat antarabangsa.

Klien Kami

Scroll to Top