Certified Framing & Reframing

5 - 7 Ogos 2024, Location: TBA

Certified NLP Framing & Reframing Practitioner

Deskripsi Kursus

Ini adalah kursus pensijilan ‘Certified NLP Framing & Reframing’ oleh Akademi NLP Malaysia(ANLPM). Ia juga merupakan salah satu program laluan untuk melayakkan peserta mendapatkan pensijilan NLP Master Practitioner dari ANLPM. Peserta dikehendaki memahami teori dan melakukan latihan praktikal yang akan dibincangkan dan dinilai untuk memastikan mereka benar-benar faham konsep dan kandungan yang disampaikan.
Ini adalah program unik. Unik dalam erti kata ia menunjuk cara bagaimana komunikasi antara manusia sebenarnya berlaku dalam bentuk kerangka dengan kerangka.
Tujuan utama program ini adalah untuk membolehkan anda menjadi komunikator yang lebih efektif. Menjadi seorang komunikator yang dapat mengubah persepsi seseorang dengan menggunakan ayat-ayat ‘power’ pada mereka yang mendengarnya. Ia begitu berkesan untuk memujuk dan mempengaruhi untuk mendapatkan apa yang anda mahu.
Program ini akan menunjuk cara bagaimana meng’arah’ minda. Ia mengandungi banyak corak-corak linguistik yang anda boleh gunakan dalam mengendalikan komunikasi anda.
Kursus ini disampaikan dalam beberapa cara iaitu teori dalam kelas dan latihan dalam kumpulan.

Topik 'POWERFUL' Menanti Anda

Siapa Patut Hadir

Sesiapa sahaja yang ingin berkomunikasi dengan lebih berkesan dalam mengendali hujah dan mempengaruhi orang lain.

Klien ANLPM

Scroll to Top