Text Size
Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_111.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.

Akademi NLP

Tahniah kepada Meta-Coaches kumpulan pertama.

PDFPrintE-mail

Tahniah kepada Meta-Coaches kumpulan pertama yang Berjaya melepasi Brench Marking sesi 2013 yang julung kalinya diadakan di Malaysia dibawah naungan Tuan Haji Mat Taib Bin Mat,Pengasas Akademi NLP Malaysia yang berlangsung di Akademi NLP Learning Centre,Shah Alam,Selangor.

 

meta_coaches

 

Program Baru Akademi NLP

PDFPrintE-mail

Mulai Tahun 2014 Akademi NLP Malaysia (ANLPM) akan megembangkan lagi program-program baru yang berteraskan NLP. Program-program ini merupakan aplikasi kaedah-kaedah NLP dalam bidang-bidang tertentu bagi meningkatkan prestasi orgnisasi dan individu yang terlibat.

Lebih Lanjut

   

Perkembangan Akademi NLP Malaysia

PDFPrintE-mail

Akademi NLP Malaysia (ANLPM) mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada Pn. Suzana Binti Jaffar yang telah ditauliahkan Pensijilan “Certified NLP/NS Trainer oleh International Society of Neuro Semantic,( ISNS ) USA di Hong Kong pada bulan September, 2013. 

   

TAHNIAH! Meta Coaches Malaysia

PDFPrintE-mail

ANLPM ingin merakamkam jutaan tahniah kepada 30 peserta (termasuk 4 peserta luar Negara) yang telah berjaya melepasi semua ujian untuk bergelar “Certified Meta Coach. Selama 8 hari mulai dari mulai 3hb hingga 10hb Disember 2013 mereka berada dalam “Bootcamp ACMC 2013” di Port Dickson, Negeri Sembilan.

Lebih Lanjut

   

Page 10 of 10