Text Size
Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_111.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.

Akademi NLP

Program Pengamal Asas LAB Profile Bersijil 3hb - 5hb Mei 2014

PDFPrintE-mail

Program pengamal asas LAB Profile Bersijil, SS CAN ke 9, seramai 6 orang peserta telah berjaya mendapatkan sijil bertaraf antarabangsa mereka. Tahniah pada anda semua, kerana telah menerima ilmu daripada satu-satunya Master Trainer LAB Profile, Tuan Haji Md Taib Mat di Akademi NLP Malaysia.

Syabas! anda semua memang hebat.

lab

 

JEMPUTAN PREVIEW NLP PERCUMA.

PDFPrintE-mail

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

Pihak Akademi NLP Malaysia akan mengadakan Program Preview NLP secara percuma bagi mereka yang ingin mengetahui apakah itu NLP?

Maklumat seperti berikut :

Tarikh :  24 Mei 2014 (Sabtu)

Waktu : 9.30 pagi - 11.30 pagi

Tempat : Tingkat 4, Akademi NLP Malaysia,Learning Centre.

Alamat : 2-5 , Pusat Dagangan UMNO Shah Alam,40000,Shah Alam,Selangor Darul Ehsan.

jemputan

Lebih Lanjut

   

Program Pengamal Asas NLP35 Bersijil

PDFPrintE-mail

Program Pengamal Asas NLP35 Bersijil telah berlangsung di Akademi NLP Malaysia pada 22hb Mac  sehingga 27hb Mac 2014.Alhamdulillah semua peserta telah lulus dan telah ditauliahkan Sijil Pengamal NLP dari Akademi Malaysia. Syabas kepada Tuan Haji Md Taib Bin Mat yang telah Berjaya memulakan semula langkah beliau setelah beliau berehat panjang.

 

nlp

   

Coaching Drill

PDFPrintE-mail

esi Coaching Drill telah berlangsung di Akademi NLP Malaysia pada 26hb Februari 2014 . Tujuan sesi coaching ini dijalankan untuk menambahkan mutu dan kecekapan Meta-Coaches di bawah naungan Akademi NLP Malaysia.Dan pada hari yang sama,26hb februari,semua ahli keluarga Akademi NLP dan Meta-Coaches telah menyambut ulang tahun ke 60an Pengasas Akademi NLP Malaysia iaitu Tuan Haji Md Taib Bin Mat.

Selamat ulang tahun Tuan Haji Md Taib Bin Mat.

 

besday3

   

Sesi Tea Talk

PDFPrintE-mail

Pada 13hb Mac 2014,satu sesi Tea Talk yang akan diperkenalkan di Malaysia telah berlangsung dengan jayanya di De Palma Hotel Shah Alam,Selangor.Tea Talk tersebut di wakili oleh Tessie Lim , Tuan Haji Mat Taib Bin Mat dan Tan Hok Eng sebagai pembentangan sepanjang sesi dijalankan. Puan IR Hjh Khalidah sebagai pengacara majlis.

P/s : Tahniah kepada semua Meta-Coaches yang hadir.

tea_talk

   

Page 9 of 10