Text Size
Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_111.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.

Akademi NLP

Majlis Berbuka Puasa Anjuran Akademi NLP Malaysia

PDFPrintE-mail

Akademi NLP Malaysia akan mengadakan Majlis Berbuka Puasa pada 19hb Julai 2014, kepada semua Alumni Akademi NLP Malaysia yang berminat untuk menyertai Majlis Berbuka Puasa ini,sila hubungi kami untuk tempahan tempat.

 

Preview Percuma Kali Ke 2

PDFPrintE-mail

Akademi NLP Malaysia sekali lagi akan mengadakan "PREVIEW PERCUMA".Kali ini Akademi akan mengabungkan 3 modul iaitu NLP BASIC dan LAB PROFILE selama 2jam.

Kepada sesiapa yang ingin menyertai preview ini boleh la menghubungi kami di talian 03-55134588 (pejabat) untuk rsvp tempat.

TEMPAT ADALAH TERHAD KEPADA 30 ORANG PESERTA SAHAJA!!

   

Kembara Amal Kali Ke 5 - Grik,Perak

PDFPrintE-mail

Program Kembara Amal tahun ke lima pada 20hb - 21hb Jun 2014. Warga Akademi NLP dengan rasa tanggungjawab telah melaksanakan amanah menyampaikan barang-barang makanan untuk sumbangan kepada fakir-fakir miskin dan anak-anak yatim di Grik,Perak.

   

Program Pengamal Asas NLP Bersijil ke 36

PDFPrintE-mail

Program Pengamal Asas NLP Bersijil ke 36 telah berlangsung bermula 14hb - 19hb Jun 2014 selama 6 hari di Akademi NLP Malaysia. Peserta-peserta yang hadir amat mengujakan. Mereka terdiri dari kumpulan profesional yang berbeza dari Kementerian dan NGO,serta individu-individu perseorangan. Akademi NLP Malaysia mengucapkan tahniah dan syabas kepada semua peserta.

NLP

   

Program Motivasi Kecemerlangan Pelajar YBK 2014

PDFPrintE-mail

Pada 25 Mei 2014, Pengasas Akademi NLP Malaysia telah melaksanakan tanggungjawab sosial dengan memotivasikan anak-anak Asrama Kasih Yayasan Basmi Kemiskinan (YBK) Serendah,seramai 150 orang anak-anak Asrama Kasih telah menerima ilmu NLP daripada pengasas Akademi NLP Malaysia Tuan Haji Mat Taib Mat.

   

Page 8 of 10