Text Size
Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_111.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.

Arkib Berita

Tahniah kepada peserta NLP 30

PDFPrintE-mail

Tahniah pada semua peserta yang mengikuti program 'Certified Basic NLP-NS Practitioner ke 30 yang diadakan di Hotel Tang Dynasty Kota Kinabalu Sabah.kegigihan peserta mengikuti program dari jam 8.00 pg hingga 6.00 petang dan hingga 8.00 malam pada hari ke 4 dan ke 5. Anda semuanya hebat-hebat belaka.Sekali lagi tahniah dari kami di Akademi NLP Malaysia,MTM Consultants Sdn Bhd.

NLP_WORKSHOP_30TH_2012_PIC

 

Kumpulan Pertama Certified Hypnotherapist,IACT USA

PDFPrintE-mail

Tahniah kepada kumpulan peserta pertama yang telah berjaya menamatkan kursus dalam program Hipnoterapist yang mendapat pengiktirafan dari IACT,USA.

Kursus_Certified_Hypnotherapist_IACT_USA_SIRI_1

 

Beberapa gambar menarik yang di ambil semasa program dijalankan.

IMG_1056    IMG_1064   IMG_1060   IMG_1057        

peserta-peserta sedang mengadakan latihan untuk menyediakan diri mereka mengadakan sessi terapi.

 

IMG_1058  IMG_1059  IMG_1065  IMG_1064

   

Bootcamp Membina Kepintaran diri dengan NLP

PDFPrintE-mail

Program Bootcamp NLP

boot-camp

bootcampdownload

Muat turun Brosur 

Daftar Sekarang

Adakah anda memberikan anak anda yang terbaik sebagai persediaannya untuk masa hadapannya? Apakah kelebihan yang dapat dia miliki untuk melayari kehidupan ini? Tidakkah keupayaan menggunakan kedua-dua minda iaitu minda sedar dan minda separa sedar dan kebolehan berfikir yang mantap menjadi prasyarat untuk kejayaan dan kesejahteraan masa hadapan?

Program ~~Bootcamp Membina Kepintaran dengan NLP~~ selama 4 hari 3 malam ini adalah satu program intensif yang menggunakan kaedah-kaedah NLP. Ianya adalah teknologi sains dan seni membentuk kejayaan. Program ini akan menunjuk cara bagaimana anak anda dapat memprogramkan mindanya untuk mencapai kejayaan yang diingininya yang merupakan juga impian dan harapan anda kepadanya. Program ini merangkumi teknik-teknik NLP, Hipnosis, Model-Meta States, LAB Profile yang merupakan kaedah yang terkehadapan dan terkini bagaimana seseorang dapat menggunakan mindanya dengan terbaik dan dapat meneroka potensi dirinya yang terpendam selama ini. Ia juga digarap dengan pembelajaran kerohanian dan fisiologi untuk memastikan anak anda mencerap dan menerap sebanyak mungkin amalan yang dapat dimanfaatkan dalam alam pesekolahan dan kehidupan.

Program ini akan dipimpin oleh Tn Hj Md. Taib bin Mat, Sifu Akademi NLP Malaysia, dan beberapa jurulatih NLP bertauliah pada

Tarikh:22hb-25hb Disember 2012 

Tempat:Warisan Resort Sg Sembilang, Jeram Selangor.

Untuk TAWARAN ISTIMEWA dan pedaftaran sila hubungi talian 03-5513 4588 / 03-5513 4462 pada waktu pejabat atau anda boleh hubungi 014-2560473 dan 019-9998433. 

   

Generative Trance

PDFPrintE-mail

program ini akan memfokuskan bagaimana minda separa sedar dan minda sedar digunakan secara kreatif bagi mendapatkan sesuatu atau menyelesaikan masalah yang dihadapi,beberapa corak 'GENERATIVE TRANCE' yang dibangunkan oleh Dr Stephen Gilligan akan ditunjukkan esok oleh sifu Akademi NLP Malaysia Tuan Hj Md Taib Mat.

Program sehari ini akan membincangkan mengenai 

  1. Memahami konsep Generative Trance
  2. Mengenali 3 Minda dalam diri
  3. Penggunaan Hipnosis dalam Generative Trance
  4. Kaedah-kaedah Generative Trance dalam kehidupan
   

Page 8 of 12