Text Size
Please update your Flash Player to view content.

Seminar 'Personal Mission & Power Question'

PDFPrintE-mail

Seminar bertajuk "Developing Personal Mission Statement & Power Question' adalah seminar motivasi sehari bagi membina jati diri yang unggul beretraskan kepada modul program tersohor Anthony Robbins 'Date With Destiny'.

Seminar ini memfokuskan bagaimana membentuk 'Mission Statetemnt' atau Pernyataan Diri yang dapat melonjakkan diri menjadi lebih berjaya dan dinamik.  Bahagian kedua pula memberikan tiumpuan membina 'Power Question' atau soalan bertenaga yang dapat memandu diri bagi mencapai kejayaan yang diingini.

Seminar ini dikhaskan kepada Certified NLP Practitioner MTM Consultants atau mereka yang telah mengikuti program berasaskan NLP anjuran MTM Consultants. Warga PLUS yang mengikuti program 3S juga layak untutk menyertainya.

Seminar ini adalah percuma**. Peserta hanya perlu membayar RM90.00 untuk bayaran bagi bilik program, kudapan dan makanan serta material yang disediakan.

Memandangkan saiz dewan yang agak terhad, penyertaan dihadkan kepada 50 peserta sahaja berdasarkan 'First Come First Serve' atau siapa dahulu dia dapat.

Tarikh seminar ialah Sabtu 9 Oktober 2011 dari jam 9.00 pagi hingga 4.30 petang.

Untuk pendaftaran dan maklumat lanjut sila hubungi 03-55134588.