Text Size
Please update your Flash Player to view content.

Anda Berhak Hebat - BESTSELLER.

PDFPrintE-mail

"Anda Berhak Hebat". Sebuah buku hebat.

Presiden Pena, Dato Baha Zain mengatakan "Anda berhak Hebat adalah suatu karya penting pada awal abad 21 untuk dimanfaatkan bagi membina kehidpan peribadi yang dinamik dan jati diri orang Melayu". ......(Klick Read More untuk sambungan)

 

Shuhaimi yang memperkatakan pengendalian kekayaan dalam internet mengatakan, "selepas saya membaca Anda Berhak Hebat saya terus meletakkan jawatan saya".

Ridzwan Edar, Bekas Presiden Persatuan Bank-bank Brunie mengatakan, "cukup untuk membaca bab pertama mengenai kehidupan - saya sudah teruja sekali".

Kini lebih 10,000 buah naskah sudah habis dipasaran menjadikan buku "Anda Berhak Hebat" satu judul "BESTSELLER". Bebeberapa orang yang menghubungi laman web ini kehampaan kerana buku itu sudah habis dipasaran.

Seorang pembeli yang ingin membeli 15 buah buku Anda Berhak Hebat untuk dijadikan hadiah tahun baru kepada rakan rapat korporatnya agak terkilan kerana mendapat beberapa buah naskah sahaja dari penerbitnya.

Mungkin beberapa buah lagi baki akhir masih ada di MPH atau Borders.

"Buku itu cukup menguja saya. Banyak yang saya gunakan dalam ceramah dan sesi kaunseling saya", kata guru kaunseling Cikgu Jasmi dari Rembau.